tadika's FotoPage
sejarah itu perlu dikongsi
By: TaDiKa Amal SPU

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 30-Oct-2008 13:03 Email | Share | | Bookmark
Bird Park Here We Go

tahun 2007 kami ke bird park di seberang jaya
tak sabar nak turun ni....
kena beratur juga ke cikgu?
View all 19 photos...
Tahun 2007 kami ke Penang Bird park di Seberang Jaya. dekat je tempat tu ...dan seronok rupanya kat situ. Macam-macam species burung yang dibela di sana. tengoklah kami dengan berbagai gaya dan aksi. Tapi...kami tak nakal pun...sebab tu cikgu semua tak tension dengan kami.


Wednesday, 29-Oct-2008 10:13 Email | Share | | Bookmark
Merangka aktiviti tahunan

menyambut hari lahir bersama teman
sukan tahunan
acara yang menguji kemahiran
View all 18 photos...
Aktiviti tahunan biasanya dirancang sebelum sesi tahun berikut bermula. Menyusun tarikh dan aktiviti mesti mengambilkira berbagai faktor.Jangan cuti sekolah nanti ramai murid tak hadir kerana ibubapa balik kampong atau ada agenda lain. Jangan juga cuti umum begitulah juga alasannya.Jadi...yang paling selamat pilih tarikh hujung minggu dimana sekolah baru dibuka semula atau cuti umum yang panjang baru berlalu. Ini bagi memastikan kehadiran kalau tak 100% ....90% pun jadilah.


Wednesday, 29-Oct-2008 05:12 Email | Share | | Bookmark
Terus melangkah...

murid dan guru di Tadika Amal Tasek Gelugur
Batch ini sudah ditahun 5 sekarang
Anak-anak di Tadika Amal Taman Sri Serdang
View all 4 photos...
Masa berjalan begitu pantas sekali. Bila menoleh kembali berbagai sukaduka diharungi. Bukan mudah mendidik dan memegang amanah ibubapa.


Tuesday, 28-Oct-2008 20:45 Email | Share | | Bookmark
10 tahun

wajah-wajah ceria
bakal srikandi pembela ummah
rijaluddin=pembela agama
View all 12 photos...
Tadika Amal SPU ditubuhkan pada tahun 1998. Sudah 10 tahun rupanya.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net